Summer wars ≫ Summer Wars Blu-ray NL

Summer Wars Blu-ray NL

Summer Wars Blu-ray NL

Summer Wars Blu-ray NL

Sold out
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Description

Een fantastisch avontuur waar het onmogelijke mogelijk wordt en het virtuele reeël.

Oz is een digitaal community platform waar miljoenen avatars het grootste online sociale netwerk vormen. Er onstaat zo een tweede leven zonder de beperkingen van de werkelijkheid. Kenji, een verlegen scholier die verslingerd is aan wiskunde, doet als vakantiebaantje beheerderswerk voor Oz. Hij kan het bijna niet geloven als Natsuki, het meisje van zijn dromen, hem vraagt mee te gaan naar Nagano, haar geboorteplaats. Daar raakt hij verzeild op het tradionelefeest van de Jinnouchi-clan. Al snel komt hij er achter dat Natsuki hem alleen maar heeft gevraagd om haar verloofde te spelen, zodat zij in goed daglicht komt te staan bij haar oude overgrootmoeder. Op dat moment wordt Oz aangevallen door een virus met rampen op de hele planeet als gevolg. Met de hulp van Kenji start de hele Jinnouchi-clan een ware familiekruistocht om de virtuele wereld en zijn bewoners te redden.

Na "The Girl Who Leapt Through Time" komt dezelfde crew met een nieuw avontuur afkomstig uit de Madhouse Studio's (Nana, Death Note) Yoshiyuki Sadamoto (Evangelion) en Mamoru (One Piece).

Blu-ray details: Japan, 2009, 110 min, Japans, Frans 2.0 & 5.1 , 16:9, Nederlands en Frans ondertiteld.

Product details
Adult All ages
Department Video / BluRay
Publisher Kaze NL
Series Summer wars
Shop Manga & Anime
Spoken language French , Japanese
Primary language Dutch
Subtitle language Dutch , French
Blu-ray region B
Product Code KAZ-SWAB0001
Customer reviews
Write a customer review

"Veel te zoetsappig." by Bas Seffelaar (Netherlands) on Aug 9, 2011

'Summer Wars' is het verhaal van een verlegen jongetje die met behulp van een aaneenschakeling van vergezochte toevalligheden en perfect getimede omstandigheden zijn moed toont aan het meisje van zijn dromen en zo haar hart weet te veroveren en tegelijkertijd ook even al haar familieproblemen oplost. De hele film is zo afgezaagd en zoetsappig als het klinkt. Er zit ook een science fiction element in dat er helemaal niet in thuishoort aangezien het eerder voelt als een mogelijkheid voor de makers om er een handjevol actiescènes in te gooien. Op visueel gebied zit het wel snor maar het hele verhaal is zo ontzettend flauw en de personages zijn zo dertien-in-een-dozijn dat het nooit echt meeslepend wordt. Al met al een grote teleurstelling van Mamoru Hosada, wiens vorige werk (The Girl Who Leapt Through Time) vele malen beter was.