Brave story ≫ Brave story DVD NL

Brave story DVD NL

Brave story DVD NL

Brave story DVD NL

Sold out
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Other items in Brave story OAV DVD NL
1
Description

Wataru droomt van een rustig leventje met zijn familie. Maar de realiteit is totaal anders als hij hoort dat zijn ouders gaan scheiden. Zijn ontmoeting met Mitsuru geeft hem weer hoop. Hij wijst hem namelijk de weg naar een magische wereld waar wensen vervuld worden voor hen die het verdienen. Als hij door de deur gaat die naar Vision leidt, kan Wataru misschien zijn lot veranderen. Gewapend met een magisch zwaard, gaat hij op zoek naar de Godin van het Fortuin, de enige die in staat is zijn familie te redden.Brave Story = een buitengewoon avontuur.

Product details
Adult All ages
Department Video / DVD
Publisher Kaze NL
Series Brave story
Shop Manga & Anime
Spoken language Japanese
Primary language Dutch
Genre Fantasy
Subtitle language Dutch , French , German
DVD region 2
Product Code KAZ-BSTD0001
Customer reviews
Write a customer review

"Brave story" by Jasper Bodenstaff (Nederland) on Jul 10, 2009

Brave story i een verhaal over en jongetje dat allerlei avonturen beleefd in een andere mystieke omgeving, nadat er in onze realiteit en aantal moeilijkheden ontstaan in zij thuissituatie. Een zwaar begin, waarna het verhaal in sneltreinvaart aan je voorbij gaat. Ikzelf had moeite om het verhaal te volgen, aangezien het lijkt of er diverse verhaallijnen spelen die geen van allen worden uitgediept. Van het ene op het andere moment is er een plotwending, die niet word ingeleid. Door op te letten zelf moet inullen wat er precies aan de hand is, want uitleg word er nauwelijks gegeven. Het werkelijke "reisverhaal" van de groep, word helaas in enkele korte scene's afgedaan.

Dit neemt overigens niet weg dat "Brave story" geen verhaallijn heeft, noch dat het een slechte film is. Het doel van de reis blijft de hele film relevant, en bied zo houvast om het verhaal te kunnen volgen. De animatie's zijn van erg goede kwaliteit, en de fantasierijke omgevingen en karakters zullen de fans van het fantasygenre zeker bekoren. Het verhaal is zeker niet lichtzinnig, en zal daardoor ook de oudere kijkers aanspreken.



"top-Anime van de bovenste plank!!" by Ralf van Veen (Nederland) on Nov 24, 2008

Deze film is ECHT HELEMAAL TE GEK!!!!! En mag absoluut niet in je anime-collectie ontbreken. Ik heb de dvd begin 2007 al via Amazon-japan gekocht.
Toen ik toevallig het illustratie boek in Amsterdam tegenkwam was ik meteen verkocht door de meer dan prachtige ontwerpen ...ik kon gewoon niet meer wachten op de europese release van de film.
Na de vele veeeeele serie's die ik gezien heb mag ik mezelf toch wel een beetje tot de categorie 'kenner' rekenen (...en soms is dat een nadeel want vele nieuwe anime's zijn vaak niet heel origineel, maken geen indruk meer....) maar zoiets als BRAVE STORY was echt overdonderend.
Het verhaal sleept je op wervelende manier, zoals alleen japanners dat kunnen, door een fantasy wereld waar de 10-jarige Wataru in terecht komt. Vol draken, tovenaars en allerlei andere bizarre wezens. En niet alleen het verhaal is spetterend maar ook de technieken zijn een lust voor het oog!! In Japan was het een dikke bioscoop hit, die geloof ik zelfs in de prijzen viel.
Ik kan echt niets anders zeggen dan: ADEMBENEMEND!!! van begin tot eind EEN ECHTE TOPFILM!!!!!!!!!!!!!!