Dragon Ball ≫ Dragonball Z TV box 04 Android saga (uncut) DVD

Dragonball Z TV box 04 Android saga (uncut) DVD

Dragonball Z TV box 04 Android saga (uncut) DVD

Dragonball Z TV box 04 Android saga (uncut) DVD

Sold out
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Other items in Dragonball Z TV DVD boxset uncut US
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Description

Includes the complete Garlic Jr, Trunks, & android sagas!

Having returned victorious from their battle with Frieza, the Z-fighters can at last breath a collective sigh of relief... But they won't have long to rest. A new host of villains has appeared, ready to wreak havoc on the Earth - and Goku, the Z-fighters' greatest hero is still missing!

In the face of these new dangers, a mysterious youth with Super Saiyan powers has come bearing a bleak prediction for the future: in just three years' time, an evil greater than any the Z-Fighters have ever faced will emerge to cast a shadow of destruction and despair over the Earth. And if the young Saiyan's prediction is correct, the Z-fighters will have to train like they have never trained before in order to have any hope against these seemingly unstoppable foes - the Androids!

Remastered in high-definition and digitally restored widescreen transfer from original Japanese film.
Newly revised English dialogue.
English voice track with original Japanese music
Marathon play special feature

755 minutes, 32 episodes

Product details
Adult All ages
Department Video / DVD
Publisher Funimation
Series Dragon Ball
Shop Manga & Anime
Spoken language English , Japanese
Primary language English
Genre Comedy , Adventure , Action , Supernatural , Martial arts
Subtitle language English
DVD region 1 , 2 , 4
Product region US
Product Code FUN-DBZV6004
Customer reviews
Write a customer review

"aan te raden serie" by marino alleman (België) on Mar 13, 2012

de garlic junior was oorspronkelijk opvulmateriaal maar leuk om het terug te vinden hoort tenslotte bij het origineele verhaal de dragon wereld blijft u meeslepen en verbazen de eene box na de andere ieder uniek voor op flatscreen zeker aan te raden als het kleine beeldverlies u niet stoort namelijk wat geknipt langst boven en onderkant maar met de acktie erbij stoort dit echter niet enkel als je op detail let kwa geluidt dik inorde maar natuurlijk weer geen nederlandse ondertiteling maar ja dit zijn we al gewoon ondertussen de box zelf mooie cover fel oranje kleine artbook en mooi verpakt snelle levering aan te raden verkoper hou je van sterk verhaal mooie acktie dan zeker alle vollumes binnenhaalen want aan te raden

"TRUNKS!!" by 026wesley (Nederland) on Nov 6, 2010

1 van de vetste personages uit heel DBZ vind ik trunks en daarom is deze box zo vet. De boxen zijn echt mooi!

KOPEN MENSEN!

"Seizoen 4: de Garlic jr. Trunks & Androids Sagas." by dragonball rules (Nederland) on Feb 6, 2009

het vierde seizoen!

Na het gevecht is Goku nog steeds missende, ondertussen gaat op Aarde het leven gewoon door, alhoelwel gewoon. Iedereen gedraag zich erg vreemd en Gohan, Krillin en Piccolo worden aangevallen door hun vrienden, de oorzaak: een vreemde mist heeft zich uitgebreid op Aarde en is verspreid door niemand minder dan Garlic jr. een demon dat al eerder lastig geweest is en ontsnapt is uit zijn gevangenis! het grootste probleem is: hij is onsterfelijk.

Garlic jr. is nog maar het begin! niet lang daarna heeft een andere schurk ook iets overleefd, Frieza komt naar Aarde, daar wordt hij echter opgewacht door een mysterieuze jongeman, de jongeman komt uit de toekomst met een waarschuwing voor Goku en zijn vrienden: over drie jaar komen er twee dodelijke androids, die al het leven op Aarde zullen vernietigen! eenr ace tegen de klok begint als iedereen zich klaar maakt voor de grootste uitdaging tot nu toe...........

"Dragonball Z blijft geweldig" by Dieuwke Niks (Nederland) on Oct 25, 2008

Trunks, de zoon van Vegeta en Bulma. Geweldige verhaallijn.
De kwaliteit is top, zowel beeld als geluid, en het lijkt wel alsof Dragonball Z per seizoen beter wordt.
De DVD box ziet er zelf ook keurig verzorgt uit.
Dit seizoen is toch echt een van mijn favorieten en ik zou zeggen: op naar het volgende seizoen!

"Trunks" by Ronald Roskam (Nederland) on Aug 19, 2008

Een top Box met een Top Serie! In deze box worden de garlic jr saga, de trunks saga en de android saga behandeld. We zien eerst hoe Garlic Jr wraak wil nemen op Gohan en Goku, vervolgens zien we trunks zijn confrontatie en frieza gevolgd door de komst van de Androids.

De kwaliteit van deze box is weer hoogstaand. Erg goed 16:9 beeld waarin vrijwel geen zwarte filmvlekken meer te zien zijn. Het geluid is ook erg goed en het is zeker een pluspunt dat je kan kiezen uit het orginele engels, en de tv versie.

Een top box, op naar de cell saga

"As always: brilliant!" by SumPi (Netherlands) on Mar 16, 2008

I really couldn't wait to get my hands on this season, it was one of my favourites. Some great moments in this season! Brings back a lot of old memories.

The quality is great once again, so is the sound. I really love the little booklets that come with each DVD box. :)

A must have for every DBZ fan! Can't wait for the next seasons to come.

"season 4" by martijn van orsouw (Netherlands) on Mar 11, 2008

zoals eerder de zelvde type box als bij de eerdere seasons.een bookled.3 korte saga,s in een box.Garlic Jr Trunks en android sagas.opvaled aan deze uitgaven is dat de bitrade van de video veel hoger ligt dan de vorige seasons.het maakt de lijnen toch nog net iets scherper en dat geeft een goed effect.

voor de gene die de serie nog eens helemaal compleet wild hebben is dit een aanrader net zoals de vorige en toekomstige seasons..

"Future Trunks rocks!" by M van Vuuren (Nederland) on Feb 29, 2008

Met seizoen 4 is het een dikke statement,omdat Future Trunks toch 1 van de coolste karakters is in het DBZ universum,kan nu al niet wachten op de Cell Saga,deze saga moet je hebben!