Death note ≫ Death note boek 08 Nederlandse versie

Death note boek 08 Nederlandse versie

Death note boek 08 Nederlandse versie

Death note boek 08 Nederlandse versie

Sold out
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Other items in Death note manga NL
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Description

Light is er bijna in geslaagd z'n ideale wereld te creëren. De vele jaren zonder noemenswaardige weerstand hebben hem echter laks gemaakt. Wanneer een aanval uit onverwachte hoek z'n naaste omgeving treft, weet hij niet wat doen...

Product details
Adult All ages
Department Books / TPB-Manga
Publisher Kana
Series Death note
Shop Manga & Anime
Primary language Dutch
Product Code KAN-DNOT1008
Customer reviews
Write a customer review

"Wat meer Amerikaans" by Angel Tears (Nederland) on Aug 23, 2008

Eh ja, dat was iets wat me opviel. Niet alleen zal je de amerikaanse president af en toe zien, de gebeurtenissen zijn ook allemaal wat Amerikaans. Veel explosies en snelle opeenvolgende actiescénes. Hier is opzich niks mis mee, het houd de vaart in de manga en het leest goed weg. Gelukkig is het geen oppervlakkige (!) amerikaanse actie. Dit is al snel te merken aan goed beschreven situaties. Alles steekt zoals gewoonlijk weer goed in elkaar en er zitten een aantal interessante stukken bij. Bijvoorbeeld het stuk met de draaideur.

Toch heb ik wel wat commentaar op de manga. Zo is het haar van Near niet altijd even gedetailleerd en ziet Light er soms vreemd uit (vooral in de laatste pagina's).

Over het algemeen een steen goeie manga. Gewoon kopen / bestellen.

"Spanning neemt toe...." by lizzi (België) on Jul 4, 2008

Ook hier neemt de spanning toe! In de vorige delen werd er al een hele nieuwe wending gegeven in het verhaal! Maar hier is het nog beter! Light neemt de gedachte gangen over van L samen met de hulp van misa! En ook Near draagt hier zen steentje aan bij! De spanning blijft toenemen!!

"Goed deel!" by Adam Zomer (Nederland) on Jun 5, 2008

Deel 8 van Death Note is echt een heel goed deel, ondanks het feit dat L er niet meer is, heb ik me toch vermaakt.Light begint weer op gang te komen aangezien hij eindelijk weer een rivaal heeft (eigenlijk 2), alleen in het begin is hij nog een beetje naïef.De komende delen kun je weer briljante plannen, strategieën en andere geniale dingen verwachten!