Death note ≫ Death note vol 13 GN How to read

Death note vol 13 GN How to read

Death note vol 13 GN How to read

Death note vol 13 GN How to read

€14.99
In stock now!
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Other items in Death note manga US
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Description

The ultimate Death note encyclopedia!

Here, in one authorative volume: everything you need to know about Death Note, the best-selling manga series. Featuring complete character biographies, detailed storyline summaries, production notes, and behind-the-scenes commentaires. Death Note 13: How to Read also includes exclusive interviews with creators Tsugumi Ohba and Takeshi Obata, and a bonus manga chapter of never-before-translated material. Unless you own your very own death note, it doesn't get any better than this!

Product details
Adult All ages
Department Books / TPB-Manga
Publisher Viz Comics
Series Death note
Shop Manga & Anime
Primary language English
Genre Mystery , Supernatural , Thriller
DC Previews 2007 NOV
Product Code DCSTK355661
Customer reviews
Write a customer review

"Een leuk extraatje voor de serie." by Anonymous User (Netherlands) on Dec 21, 2013

Als je alle delen van de manga het gelezen zie ik geen redenen om deze niet te kopen, tenzij je in geldnood zit. Er staan een hoop dingen over een hoop karakters in.

"Blij verrast" by Marjolein (Netherlands) on Sep 27, 2010

How to Read 13 is een guidebooks die allemaal nieuwe dingen onthuld en op details in gaat uit de originele manga. Super informatief en je hebt ook nog eens het originele Death Note verhaal zonder Light.

"Het verlossende woord" by Angel Tears (Netherlands) on Jul 7, 2010

Na twaalf delen leek het einde van de Death Note manga in zicht. De serie had zijn geheimen gedurdende de volume's prijsgegeven en het spannende verhaal was verteld. Tot dat VIZ ons een dertiende deel aanreikt. En wat staat erin? Een hoop interessants. De manga bestaat grofweg uit 7 grote hoofdstukken, en elk van de hoofdstukken is minstens even interessant. Ik wil absoluut niet alles verklappen, maar als je een beetje kunstzinnig bent aangelegd zul je toch het meest kunnen uitkijken naar de persoonlijke interviews met Obata per personage, waarin de totstand koming van het character design haarfijn wordt uitgelegd. Het is een absoluut hoogtepunt van volume 13. Overigens zijn de Main Character profiles ook erg interessant. Veel nieuws staat er niet in, maar dat kan in principe de pret niet drukken. Hier komt bij dat er ook pagina's zijn besteed aan de vele shinigami's die de franchise rijk is. Elke komt rijkelijk aanbod, geheel met tekeningen. En dan is er natuurlijk nog de pilot chapter. Ik ben blij dat het slechts bij een concept is gebleven, en dat enkel de grote lijnen en principes zijn overgedragen naar Death Note, omdat de pilot chapter toch een stuk minder interessant is dan het uiteindelijke resultaat. Toch zijn het een tiental aantal pagina's die het lezen zeker waard is.

Volume 13 van Death Note is alles behalve een flop. Hij is dik, er staat inhoudelijk veel in, geeft antwoord op tientallen vragen, is interessant voor de liefhebbers van Obata's tekeningen, en geeft een unieke inkijk in de hoofden van Ohba en Obata. Ik zou niet willen zeggen dat dit iets is dat enkel de echte fans kan bekorren. Nee, dan dat zou volume 13 geen recht doen. Dit iets wat elke liefhebber van Death Note gewoon moet lezen!

"Mooie toevoeging van de serie" by Glittertje (Netherlands) on Jul 1, 2010

Ik heb dit boekje gekocht en heb geen enkel moment spijt gehad van de aankoop. De informatie zorgde er bij mij voor dat ik de dingen wat beter op een rijtje kon zetten en een aantal dingen waren voor mij wat duidelijker geworden. Ik vond de kleine stripjes erg grappig bedacht en de proloog erg verfrissend.

"een beetje een tegenvaller" by MissKioshi (Netherlands) on Jan 12, 2010

Hoewel er toch veel grappige en interessante informatie in te vinden was, viel de uitvoering ervan me toch een beetje tegen. Het heeft me wel geholpen alle details op een rijtje te zetten, maar toch niet echt helemaal tevreden over de tekeningen en sfeer dat het boekje uitstraald.
De "proloog" was echter wel een hele mooie andere kant van Death Note zien, de gum daarin was een grappig detail.

"erg leuk" by kona-chan (Nederland) on Mar 10, 2009

een leuke toevoeging aan de Death Note serie. volume 13 bestaat uit informatie over de characters, interviews met de schrijver en tekenaar, een aantal 4-panel-comic, een pilot en nog meer extra's.
een must-haver voor alle Death Note fans.

"Echt leuk!" by KaatjeMSK (Nederland) on Feb 24, 2009

Dit boekje is echt heel leuk. Er staat allerlij achtergrond informatie in van Death Note en veel extra's zoals super grappige stripjes met Ryuk en een testje om te zien welk Death Note personage je bent.
Echt een aanrader!

"Death Note encyclopedia" by Reiska (Finland) on Dec 8, 2008

This encyclopedia is truly ultimate. There's a lot of stuff here including interviews with the authors, information on the characters and story and other stuff. Great to have for any Death Note fan

"Death Note! whaha!!" by Fowl (Nederland) on Aug 21, 2008

Dit deel van Death Note is het coolste deel! Deel 13 How To Read. It's awesome. Met alle ins en outs van Death Note is dit een must have voor iedere Death Note fan! En er zit ook een leuke kaart bij ^_^

"Nice addition to the series " by SumPi (Netherlands) on Aug 10, 2008

I enjoyed reading all the background information about the characters. The book contained a lot more details than I had expected. The mini comics were amusing too. If you are a fan of Death Note and want to know more about the series, characters and creators? Then this is definately for you!

The L name card is pretty cool too, although I didn't cut mine out of the book. It's still in there.

The only thing I didn't like about the book was the size. It looks so out of place next to the rest of Death Note. Oh well that's just something I'll have to live with.

All in all I'm satisfied with my purchase and have read it with pleasure.

"Nice to have, but not the must-have I tought it would be!" by Cristian Wijnen (Nederland) on Jun 30, 2008

It's in short only a must have for the real fans. It has a lot of info on the manga. But I was a bit disappointed about the answers of some essential questions surrounding the series.
But it does have some cool info's which are quite nice to know, like it has graphed al the foods and toys that L ate and Near played with. Also the shorts in the back are cool.

It was just that I personally expected a bit more of this. But all together it is a nice aftermath for the series.

"Gaaf" by / (Nederland) on Apr 2, 2008

Elke fan van Deathnote moet deze hebben. Heel veel info over de personages , waaronder de echte naam van L. Achterin staan ook korte stripjes van 4 plaatjes en die zijn echt onwijs grappig. Dit is echt zijn geld waard

"Awesome !" by Xiaoru Lin (Nederland) on Mar 15, 2008

Dit is zo cool ! Allerlei info over profielen van de personages en nog andere dingen. De Four-panel gedeelte van Ryuuk vind ik geweldig x'D
Ik ben dik tevreden over deze aankoop ! =D

"how to read" by Kenshin (België) on Feb 17, 2008

een must have voor de fans, allerlei info over de serie en de personages... waaronder L's naam...

"verplicht" by Joris van den Dries (Nederland) on Feb 6, 2008

voor fans van de serie is deze gewoon verplicht hier word onder ander de naam van L gegeven en andere dingen