Alice 19th ≫ Alice 19th boek 01 Nederlandse versie

Alice 19th boek 01 Nederlandse versie

Alice 19th boek 01 Nederlandse versie

Alice 19th boek 01 Nederlandse versie

Sold out
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Other items in Alice 19th manga NL
1 2 3 4 5 6 7
Description

Alice is een jong dromerig meisje, maar ze is ontzettend gesloten en slaagt er niet in om uiting te geven aan haar gevoelens. Haar leven verandert de dag waarop ze een vreemd wit konijn ontmoet. Wanneer ze het aanraakt blijkt ze een Lotis Master te zijn die de magische kracht van bepaaldeheilige woorden kan beheersen! Net zoals voor de helding van Lewis Caroll gaan de deuren van een fantastische wereld voor haar open.

Product details
Adult All ages
Department Books / TPB-Manga
Publisher Glenat
Series Alice 19th
Shop Manga & Anime
Primary language Dutch
Genre Fantasy , Adventure , Romance , Magical girl
Product Code GLE-A19T1001
Customer reviews
Write a customer review

"Mijn eeste manga serie." by Moi (Nederland) on Sep 19, 2011

Ik heb dit boekje ooit gekregen bij een abonnement van een anime tijdschrift en was gelijk verkocht. Nu wacht ik op de andere boekjes om te weten hoe het af loopt, ik ben zo benieuwt en kan niet wachten tot ik ze heb.

"Leuke serie" by manon (Netherlands) on May 23, 2010

het is een leuke serie waar ik vaak om heb moeten lachen. Het einde heeft me aan het denken gezet.

"Goede starter" by desje (Belgium) on Jan 9, 2010

Alice 19th was de eerste mangaserie die ik volledig heb gelezen en gekocht. Op dat moment was ik er helemaal weg van, maar naarmate ik meer manga's las, kwam ik tot de conclusie dat Alice 19th niet zó veel voorstelt. Begrijp me niet verkeerd; het is en blijft een goede serie, maar er zijn er een heleboel die een pak beter zijn. De tekenstijl is aangenaam en ook de romance is boeiend, maar als je al veel gelezen hebt, is dit geen echte aanrader. Als starter daarentegen, kan ik je Alice 19th warm aanbevelen!

"Fraai tekenwerk en goed verhaal" by Robyn Grace (Netherlands) on Jun 30, 2009

Tja, de titel van mijn review zegt het eigenlijk al. Ik vind de serie echt heel erg mooi getekend en het verhaal spreekt me erg aan. Iedere keer als ik het lees, heb ik op de laatste bladzijde zoiets van: nu al?

"Leuk" by Aura Orval (Nederland) on Mar 1, 2009

Het is een leuk boekje, op het einde wil je de volgende volume meteen lezen en kopen. Het is een beetje voorspelbaar - maar je geld waard.

"Romanntisch tot en met" by Tigra (België) on Feb 27, 2009

ik had echt verwacht dat de nederlandse vertaling niet zo krachtig zou overkomen als de engelse maar bij Glénat hebben ze er zeker werk van gemaakt!
Deze is echt vlot om te lezen... Een beetje te vlot! want je shojo-honger is niet gestild na dit volume. Ik raad zeker aan om meteen twee delen tegelijk te kopen als je aan deze reeks wilt beginnen. Elk volume maakt je nieuwsgierig.

"Leuk" by isabelle knops (Nederland) on Dec 27, 2008

Het is een leuke serie, het konijntje is zo schattig !!!!!!!!

"Leuk en Romantisch!" by riechan (België) on Oct 28, 2008

Heel erg leuk en origineel verhaal.
Iets voor mensen die nog maar pas manga lezen en voor degenen die al veel hebben gelezen.
Deze manga blijft boeien al moet je er soms je hoofd bijhouden.

"Leuk!" by YaH (Nederland) on Oct 11, 2008

Dit was mijn eerste manga. En ikzelf vond hem leuker dan verwacht. De figuren zijn leuk getekend. Yuu watase heeft een mooie tekenstijl. En de karakters komen goed over! Een aanrader.

"alice 19th manga" by Geertje Hoogenboom (Nederland) on Sep 28, 2008

Alice 19th gaat over een dromerig meisje, genaamd alice. Ze is het spiegelbeeld van haar grotere, oudere zus. Ze is erg in zichzelf gekeerd. Haar oudere zus is superpopulair, zij niet. Ze is stiekem verliefd op een jongen, die ook bij haar op school zit. Als ze, samen met hem, een wit konijn red, is ze in de wolken, Maar dan blijkt dat haar zus verkering heeft met haar droomprins, het konijn geen konijn is maar een lotusmeester en een meisje met konijnenoren die alice wil helpen. Wanneer haar grotere zus verdwenen blijkt te zijn, moet alice al haar krachten in de strijd gaan gooien om haar zus terug te krijgen en het kwaad te overwinnen...

"leuke serie" by maud (Nederland) on Jul 29, 2008

Ik persoonlijk heb erg genoten van alice 19th. Al had ik soms wel moeite met sommige plaatjes te volgen (als er geen tekst bij stond maar wel veel dingen). Maar het is zeker een leuke serie. Het is leuk om te lezen maar echt iets ongelovelijks speciaals zou ik het niet noemen. Niet slecht bedoeld! Ik heb geen spijt van de tijd die ik heb gebruikt om hem te lezen.

"leuke manga" by Dudie (Nederland) on Jul 17, 2008

In het begin had ik erg getwijfeld of ik deze serie zou kopen in het Nederlands of Engels maar toch besloten de Nederlandse te kopen. In het begin had ik zoiets van waar ben ik aan begonnen. Moest wel even aan de vertaling wennen die soms wat kinderlijk was naar mijn idee maar die wel goed past bij de doelgroep. Leuk verhaal met mooie art.

"Leuke serie" by Abyssal One (België) on Jun 19, 2008

Hoewel ik het eerst vreemd vond om manga in het nederlands te lezen, moet ik zeggen dat Alice 19th beter is dan ik had gedacht.
Deze serie is zowel komisch als aangrijpend, en zeker een aanrader voor beginnende manga lezers!

"Steengoede Serie!" by Marloes Kok (Nederland) on May 26, 2008

Alice 19th was ook mijn eerste Manga-serie die ik las. En ik moet zeggen, het is een van mijn favorite gebleven!

De karakteristieke tekeningen van Yuu Watase komen goed tot hun uiting in de Nederlandse uitgave, gelukkig is de oorsprongkelijke rechts naar links vertelling hetzelfde gebleven en zelfs het commentaar van Yuu is vertaald!

Hoewel de driehoekesverhouding in het verhaal nogal cliche is, stoort het niet. Dit maakt het af en toe juist hartstikke grappig!

De verhaallijn is goed te volgen en de gebeurtenissen die plaatsvinden zijn realistisch en begrijpelijk weergegeven.

Kortom, een aanrader!

"Frey!" by sachi (Nederland) on Apr 4, 2008

Dit is eerste manga die ik heb gelezen, okee, ik begon dan wel met deel 7, maar ik vond het geweldig! Yuu kan echt heel mooi tekenen! Ondertussen heb ik ook deel 1,2 &3 gelezen, en het verhaal is echt heel mooi. Het is fantasy, maar toch best wel geloofbaar. Ikzelf vind Frey helemaal geweldig (zoals veel mensen), maar Kyo is ook heel grappig, vooral omdat hij zo zorgzaam en heel naïef is.

Veel plezier met het lezen van deze manga!

"Echt de moeite waard!" by Manuela Babic (Nederland) on Mar 23, 2008

Dit was mijn allereerste manga-serie die ik had gelezen. Helaas zijn er 7 delen en dat had ik in één week uit! Zo verslavend was dat. Het laatste deel vind ik meevaller. Er kon meer actie en spanning in. Dat vond ik niet erg, want er waren ook grappige stukken in die mooi is uitgebeeld. Echte meesterwerk! De leukste personage van dit serie is Frey met zijn geniale woorden: *shake shake*.

"Aanrader!" by Marieke Raaijmakers (Nederland) on Feb 27, 2008

Geweldig verhaal en heel mooi getekend. Ik heb alleen nog dit deel maar ik kan niet wachten tot ik de volgende heb! Ik denk dat je deze manga serie ook wel een paar keer achter elkaar kan lezen (dat weet ik niet zeker, ik heb het nog niet geprobeerd). ;)

"Superleuk verhaal" by miekeirene (Nederland) on Sep 12, 2007

Ik heb echt genoten van deze manga. Hij is wel nogal meisjesachtig, maar dat mag de pret niet drukken. Het verhaal is zo opgebouwd, dat je aan het eind van elk volume het volgende alweer wilt hebben. Er zit actie in, maar ook romantiek. Een heel goede serie al met al.

"Alice 19th 1" by WitchAlchemist (Nederland) on Sep 1, 2007

Het genre van Shoujo en fantasy, Is heel veel voorkomend. maar alice 19th is niet voor niks zo populair geworden, in deze manga word humor, actie en drama goed gecombineerd. En het is overig super schattig ^^

"Iedereen moet dit lezen!!! (^_^)" by marloes lof (Nederland) on May 20, 2007

Dit was de eerste manga die ik ooit gelezen heb. de tekenstijl is prachtig, alleen lijken de personages soms wat op elkaar, maar daar wen je na een poosje wel aan. het verhaal lijkt bij de eerste aanblik wel wat simpel, maar daar zal je snel genoeg op terug komen. Ik heb nu de hele serie uit en hij blijft spannend tot aan het eind. echt een aanrader!

"Leuk, maar niet geweldig" by Renske Rinzema (Nederland) on Apr 12, 2007

De eerste (en enige) manga tot nu toe die ik in het Nederlands heb gekocht. Ik heb de delen 1 t/m 5 gelezen. Ik vind het leuk om te lezen, maar het Nederlands komt soms een beetje dom, of kort over. Maar dat is voor iedereen anders. De tekenstijl is super! Het verhaal is vooral aan het begin goed, maar het is niet super spannend. Het uiterlijk van de karakters lijkt wel veel op elkaar, vooral dat van de jongens. Erg origineel zijn de karakters ook niet. Jammer dat Alice 19th in een kleiner formaat is geprint dan de Engelse, maar dat is geloof ik bij alle NL'se manga zo. Daar staat dan weer tegenover dat de leesrichting hetzelfde is gebleven: van rechts naar links! Over het algemeen is het een leuke, mooie manga, die uit niet al te veel delen bestaat , maar ook niet uit te veel delen (7 delen). Erg duur is de manga ook niet, in vergelijking met de Engelse versie.

"Geweldig!" by Berdien van der Donk (Nederland) on Mar 23, 2007

Echt een geweldige manga! Kan niet wachten tot ik deel 2 heb!

"heel erg leuk" by NaMiNé (Nederland) on Dec 20, 2006

spannend en grappig een van de leukste manga die ik gelezen heb...!

"Erg leuk" by Maaike Verloop (Nederland) on Nov 15, 2006

Dit is het begin van een erg leuk verhaal. Het is goed getekend en het is echt waard om te lezen.

"Alice 19th" by Kim Poppe (Nederland) on Nov 12, 2006

Erg leuk getekend en het is een leuk verhaal! ^_^ Alleen sommige grapjes zouden leuker klinken in het Engels =D

"Een verhaal over magische woorden" by KaitoKid (Nederland) on Oct 1, 2006

Alice is een normaal meisje, met normale meisjes problemen.

Tot zij op een gegeven moment een magisch konijn van een zekere dood red, en haar hele leven op zijn kop zet.

Een erg vermakelijke serie, en doet ook echt eer aan aan zijn Shojo klasificatie.

"Goed verhaal met veel grappige elementen!" by Day (Nederland) on Sep 1, 2006

Dit is mijn tweede manga geweest en hij is echt heel goed. Ik ben blij dat hij ook naar Nederland is gekomen, want het verhaal is echt heel goed en diepgaand, met heel veel leuke grapjes tussendoor.

Probeer ze wel allemala teglijk te bestellen want je wilt ze in 1 ruk uitlezen!!!

"Echt super!!" by Leolise (Netherlands) on Apr 27, 2006

Dit is de eerste manga die ik gelezen heb en sindsdien ben ik verslaafd =P Ik weet natuurlijk nog niet hoe al die andere manga's zijn maar deze manga is echt heel leuk =)

"een van de leukere nederlandse mangas" by Hikaru (Nederland) on Mar 25, 2006

deze manga is om te beginnen veel leuker vertaald dan andere nederlandse mangas als dragonball z etc. Ook zien de karakters er top uit. Nadeeltje is dat door het wisselende gebruik van voor- en achter namen het even moeilijk is om het begin van het boek te snappen.
Maar verder TOPPIE

"supers" by sabrina setz (Nederland) on Jan 6, 2006

echt een verhaal waar je je mee in kunt leven. mooi getekend. gewoon een geweldig boek

"super!" by Mariette Hoop (Nederland) on Nov 2, 2005

Een zeer goed gedetailleerde manga. De tekeningen zijn erg origineel, en de karakters lopen compleet uit elkaar. Alice heeft soms grappige en soms domme uitdrukkingen, terwijl Kyo altijd erg rustig is, en zeer ernstig.

"de manga is grappig en erg leuk" by amber (Nederland) on Nov 2, 2005

Alice kan nogal grappig reageren en is soms best wel dom bezig, maar red zich daar meestal er wel weer goed uit. als ze naar school gaat red ze een niet normaal en eigenwijs konijn en komt zo in de buurt van Kyo, de jongen waar ze verlieft op is.

"Geweldig!" by Super Saiyan (Nederland) on Oct 16, 2005

Toen ik deze serie begon met lezen had ik al gelijk iets van deze serie wordt goed. Ik begon met lezen en ik kon niet meer stoppen ik moest weten wat er zou gebeuren. Het meisje Alice Seno is heel normaal. Ze heeft een oudere zus Mayura die heel populair is op school. Op een dag red Alice een konijn die bijna wordt overreden door een auto, maar het is geen normaal konijn. En ze is ook nog eens verliefd op dezelfde jongen als haar zus: Kyo!

"must have voor de liefhebber" by Joran Idema (Nederland) on Aug 11, 2005

Moet je Alice 19th nu kopen? Voor een Watase fan is dit verplichte kost, voor iemand die van luchtige shojo verhaaltjes houdt is deze manga ook aan te raden. En voor wie nog geen Watase in zijn collectie heeft is Alice een leuke start omdat het maar 7 volumes telt. Kortom, Alice 19th is een goede manga zonder daarom potten te breken in het genre.

"Nederlandstalig!" by Koen Smet (België) on May 22, 2005

Eindelijk een degelijke Nederlandstalige manga. En niet de minste want Yuu Watase is een populaire mangaka in Japan en overal waar haar werk gepubliceerd wordt verkoopt het als zoete broodjes. Ook een pluim op het werk van Glénat dat hier een mooie uitgave aflevert. Steun dus de manga in Vlaanderen/Nederland en koop deze reeks!

"Shoujo... en Nederlands!" by Jan Tito (Nederland) on Apr 5, 2005

Tot nu toe vond ik als shoujo en drama-fan dat er in de Nederlandse mangaindustrie niet veel aan te bieden was. De komst van Alice 19th is een begin van de verandering hierin. Ik heb lange tijd gezocht, maar hier op Archonia heb ik de eerste volume gevonden. Hartstikke goedkoop vergeleken met die Amerikaanse spullen! En het is Nederlandstalig... en Shoujo...
De vertaling is goed gedaan en redelijk netjes. Ook is er gelukkig geprint in rechts naar links formaat, zoals dat in Japan gebeurt. Er is dus niet gespiegelt. Ach, misschien zijn 5 sterren een beetje overdreven, maar toch..