Dragon Ball ≫ Dragonball GT Complete Series DVD Box Set

Dragonball GT Complete Series DVD Box Set

Dragonball GT Complete Series DVD Box Set

Dragonball GT Complete Series DVD Box Set

Ausverkauft
  • Sichere Zahlungsmöglichkeiten: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard und mehr
  • Mehrsprachiger Helpdesk
  • Versandoptionen: DPD, PostNL, DHL oder UPS
  • 100% lizertifizierte Produkte
  • Vertrauenswürdig: aktiv seit 1999
Beschreibung

After surviving trials that would have destroyed a mere mortal, Goku now faces the most dangerous journey of his entire life. Evil forces have conspired to scatter the Dragon Balls to the far corners of the universe, and the atmosphere is dense with danger. Unless the heroic Saiyan can recover all seven magic orbs within a year, Earth will meet a catastrophic end!

Even if Goku is successful on his mission of mercy, threats remain that must be dealt with swiftly. Two evil geniuses have created the perfect killing machine: Android 17. While this mechanical abomination deals out death, terrifying villains from battles past rise up to wreak havoc on humanity, and cracks in the Dragon Balls give birth to the fury of seven Shadow Dragons! Goku is the only warrior alive with the strength to defeat these new evils, but one false step from the mighty Saiyan could spell doom for the world!

1520 minutes

DVD Specs: 64 Episodes+ dragonball GT movie on 10 discs, English 5.1 Dolby Surround Sound, Japanese 2.0 Dolby Digital with English Subtitles. 4:3 full screen.

Produktdetails
Adult All ages
Department Video / DVD
Publisher Funimation
Series Dragon Ball
Shop Manga & Anime
Spoken language English , Japanese
Primary language English
Genre Komödie , Abenteuer , Action , Uebernatürlich , Kampfkünste
Subtitle language English
DVD region 1 , 2 , 4
Product region US
Product Code FUN-DBGD0000
Kundenbewertungen
Eine Kundenrezension schreiben

"Is "gt" even goed als "Z"?" durch johnnie lee magel (Belgium) auf 27.05.2013

Waarschuwing: deze review bevat onthullende informatie over het verhaal, plotwendingen en nieuwe personages.

Zoals je ziet is deze review redelijk lang. Heb je geen zin om dit alles door te nemen, scroll dan wat verder. Op het einde van deze review staat namelijk een overzicht van de plus- en minpunten.

Om te beginnen is deze uitgave een heel goed idee. Alle 64 afleveringen in 1 box plus de zeldzame gt film. Er is hier echter 1 minpuntje. De ondertitels verschillen met de gesproken tekst. En dan heb ik het niet over een paar woorden die verschillen, maar echt andere tekst. Onmogelijk om beide te volgen, dus zet de ondertitels gewoon af.
Het verhaal zit redelijk goed in elkaar. Goku wordt perongeluk weer naar zijn kind-vorm gewenst met de black-stard dragonballs (nostalgie). Goku blijft dan ook kind de hele reeks, behalve in zijn niewe transformatie ( daarover straks meer). Maar wacht eens even? Zij hij nou "black-stard dragonballs"? Inderdaad, dragonballs met zwarte (in plaats van oranje) sterren. Deze doen het zelfde als de vertrouwde dragonballs, met het verschil dat deze zich verspreiden over de hele melkweg ... en ze vernietigen de planeet waarop ze gebruikt zijn als ze na 1 jaar niet terug verzameld zijn. Vandaar dat onze helden een intergalactisch avontuur beginnen. Op hun weg komen ze Baby tegen. Een tuffle (aardsvijanden van de sayans) die zich wil wreken op zijn uitgemoord volk. Het lukt Baby om vegeta te absorberen dat ongelooflijk sterk maakt, vooral als transformeert in een giant ape. Het is hier dat Goku verandert in een super sayan 4. En ik kan je zeggen, dat ziet er ongelooflijk cool uit. Na het verslaan van Baby komt android 17 ten tonele. Het is dr. Gero gelukt om in de hel een tweede 17 te maken. Het lukt hem ook om een poort te maken dat aarde en hel verbind. Goku gaat natuurlijk een kijkje nemen emn in de hel komt hij 2 oude bekenden tegen. Cell en Frieza bijten weer in het stof. Met behulp van android 18 lukt het hem ook om super 17 (de twee 17's fuseren tot 1) te verslaan. Veel tijd om bij te komen heeft Goku niet want de dragonballs laten door overmatig gebruik negatieve energie vrij die zich vormen in 7 almachtige shadow dragons. Goku en Vegeta fuseren tot super sayan4 Gogeta (gewoon te cool), maar de fusie werkt uit voor de laatste drason verslagen is. Dus flikt Goku het weer met een spirit bomb, ditmaal gevormt door alle levende wezens in het heelal.

Dat was in het kort het verhaal. In het algemeen ben ik zeer tevreden over deze "gt" reeks. Toch zijn er wel enkele minpunten die mij zwaar storen. De minst storende.is.dat Piccolo een andere.stem heeft. Ten tweede is de verdeling van het aantal afleveringe van elke saga niet logisch. De zoektocht naar de dragonballs (war er eigenlijk niet veel spannends gebeurt) duurt zo'n 25 afleveringen. Terwijl de super17 saga amper 7 afleveringen telt. Wat me het meest tegenviel is het feit dat de helden zich lijken "in te houden". Het moment dat Goku voor het eerst super sayan wordt, dan zijn we al zo'n 15 afleveringen verder terwijl dat al veel eerder van pas kwam.

Bij al heb ik genoten van deze dvd box, maar de "z" serie had net dat ietsje meer.

Pluspunten:
-het verhaal gaat verder na buu.
-super sayan4 rules.
-zeldzame film inbegrepen
minpunten:
-de film stelt eigenlijk niet veel voor
-de ene saga te lang, de andere dan weer te kort
-Piccole heeft een andere stem
-ondertitels komen in de.verste verte niet overeen met de gesproken tekst.

"perfect voor elke dragonball fan" durch Fabian Van Royen (België) auf 04.01.2013

geweldige box, heel dbgt in een keer zodat je niet elke box apart moet kopen zeer handig dus. de bijgevoegde dbgt film is een film die in het engels heel moeilijk te vinden is dus ook een heel leuke bonus. De kwaliteit is volledig in HD omgezet wat perfect was om mijn meest geweldige jeugdherinneringen opnieuw te beleven.

"Missing the magic of DB" durch Erwin Bedek (Belgium) auf 16.06.2012

I was always a fan of Dragonball and Dragonball Z. I was following the serie from the beginning when it started in the 80ies.
With the release of DB GT, there was a new hipe and a new story created. Shame but this serie misses the magical story of Dragonball and Dragonball Z.
But the new characters are great, so that makes the story a bit better. They are strong and nice worked out.
The beginning is ok, when Goku is going to search for the Dragonballs. A second story is that of Baby. Strong, but a bit chaotic and it is a bit like the Garlic story. Also the apperance of C17 is not so good worked out. Final the story of the dragons is nice, but misses something to make it as good as the first series. The new transformations are excellent.

Drawnings and music are also superb and the ending of the serie is fantastic ... A serie for the die hard fans.

"this one has some real action packed episodes" durch Marinus Vonk (Netherlands) auf 25.05.2012

when i first watched the gt seasons i just couldn't get enough from that moment on i just knew i was a fan!!!
a hardcor dbz fan!!!! i have the hole series laying right in a self made box and i am waiting for the gt series and than i have everything to have a great week only for watching al of it from the beginning of dragonball to the end of Dragonball GT i just can't wait for that to finally happen!!!!!!!! WISH me luck every one on ARCHONIA!!!!!

"maak je serie compleet" durch dragonball (Nederland) auf 08.02.2012

deze box is echt vet hier wordt Goku weer klein hij wilt groot worden maar moet de dragonball's gaam zoeken de black star dragonball's eigenlijk hij gaat met Trunks en Pan op reis door de ruimte maar Pan mocht eigenlijk niet mee.
Hij komt op z'n reis Giru tegen die 4 samen zijn onverslaanbaar ze komen Dokter Miut tegen die het universum wilt veroveren.
Als ze baby hebben verslagen met een wonder dat Goku ssj4 is geworden vechten ze later tegen super 17 Goku heeft het moeilijk maar redt het wel 17 heeft ook Krillin gedood Vegeta kan ook final shine attack Goku was ook eerst dat ie tegen 17 vechte is hij naar de hel gegaan om tegen Frieza en cell te vechten hij had ze maar kon niet weg Piccolo heeft hem geholpen met Dende (Piccolo is door dat de aarde ontplofte naar de hemel gestuurd).
Dan moeten ze tegen alle syn shenrons vechten als de laatste moeten bevechten is het moeilijk maar dan komt Vegeta en wordt dankzij Bulma's machine ssj4.
Goku en Vegeta doen ook fusion en worden Gogeta shenron lijkt bijna dood maar dan splitsen zich ze wouden opnieuw fuison doen maar lukte niet meer Goku werd ook weer normaal Vegeta verloor ook shenron hadGoku te pakken shenron dacht dat hij Goku had gedood hij had z'n spirit bomb en vuurde hem af en dat was het einde Goku ging mee met Shenron maar ze hadden hem niet opgeroepen en ze hadden Goku nooit meer gezien Goku wou dat Vegeta het allemaal nu voortaan doet regelen.



Dat was het einde van de dragonball's