support » ARCHONIA.COM - ONZE CATALOGUS

ARCHONIA.COM - ONZE CATALOGUS

De catalogus van Archonia.com is enorm en groeit nog elke dag aan, we bieden meer dan 40.000 verschillende artikelen aan. Een beetje hulp tijdens uw zoektocht is dus meer dan welkom.

Artikelen opzoeken per categorie

Elk artikel in onze Archonio.com-catalogus behoort tot een bepaalde categorie. Er zijn 5 hoofdcategorieën van items die op hun beurt zijn onderverdeeld in een aantal subcategorieën:
  • Boeken
    • Strip
    • Tijdschrift
    • Boek
    • Kunstboek
    • TPB-Manga
    • Anime strip
    • Andere boeken
    • H-dojin
  • Video
    • VHS
    • DVD
  • Speelgoed en modellen
    • Spellen
    • PVC-modellen
    • Modellen in kunsthars
    • Modellen
    • Action Figures
  • Koopwaar en decoratie
    • Aanverwante artikelen
    • Poster
    • T-shirt
    • Bamboo scroll
    • Wall scroll
    • Supplies
    • Inkomtickets
  • Audio
    • Compact Disc

Als u op de knop Categorie hebt geklikt in de bovenste balk, verschijnt de lijst categorieën met alle onderverdelingen links op het scherm. U klikt gewoon op de subcategorie waarin u wenst te zoeken. Als u een categorie heeft gekozen, zal de bovenste balk in het midden aangeven in welke categorie u momenteel zit. Hier kunt u uw zoekopdracht verder verfijnen door op de beginletter van een titel te klikken - u kunt gelijk wat kiezen van A tot Z en van 0 - 9. Als u op Alles klikt verschijnt de volledige lijst van de gekozen subcategorie. Dit is gewoon de titel die begint met de opgegeven letter, niet de serie, door op O klikken bijvoorbeeld krijgt u het artikel - The One Piece diorama - niet op uw scherm (begint niet met een O), dit artikel zal verschijnen door op de T te klikken.

Als u op categorie klikt, wordt standaard de eerste onderverdeling van de eerste categorie op het scherm weergegeven. Dit zijn de Strips binnen de categorie Boeken, en vervolgens krijgt u alle titels te beginnen met A.

Terug naar boven

Artikelen opzoeken per Serie

Elk artikel in onze Archonio.com-catalogus behoort tot een bepaalde serie. We hebben meer dan 1.200 verschillende series in ons assortiment.
U kunt een artikel opzoeken in een bepaalde serie door eerst op de knop Series te klikken bovenaan links. Via de bovenste balk in het midden kunt u de zoekopdracht verder verfijnen door op de beginletter van de titel van een serie te klikken - u kunt elk karakter kiezen van A tot Z en van 0 tot 9. Merk op dat dit de beginletter is van de titel van een bepaalde serie - zo krijgt u bijvoorbeeld niet de serie met de naam La Vie en Rose als u op de letter V klikt, deze serie wordt wel vermeld als u op de letter L klikt.
Merk eveneens op dat het best mogelijk is dat u een bepaalde serie niet terugvindt omdat die bij ons bekend staat onder een andere titel - bijvoorbeeld Prince of Tennis staat bij ons bekend onder de Japanse titel Tennis no Osijama. In dergelijke gevallen is het misschien gemakkelijker een serie op te zoeken via de zoekfunctie die hieronder wordt beschreven.

Als u op een letter klikt, verschijnt links een lijst van alle series waarvan de naam begint met de opgegeven letter. Door op een bepaalde serie te klikken, verschijnt in het middendeel van het scherm een lijst van alle itemcategorieën waar we artikelen hebben die behoren tot een bepaalde serie. Door op één van de categorieën te klikken, krijgt u alle artikelen van die categorie die we voor de opgegeven serie voor u hebben bij Archonia.com.

Als u klikt op Series, wordt standaard de eerste letter van de eerste serie weergegeven, de letter A.

We verontschuldigen ons als sommige artikelen niet altijd in de juiste serie zijn opgenomen. Moest u in dit verband fouten vinden, laat het ons dan weten, dan brengen we ze zo snel mogelijk over naar de juiste serie.

Terug naar boven

Artikelen opzoeken per Auteur

Elke serie en bijgevolg elk artikel dat we hebben in onze Archonia.com-catalogus werd gepubliceerd door een bepaalde auteur. We hebben artikelen van meer dan 600 verschillende auteurs in ons assortiment.
U kunt een artikel opzoeken van een bepaalde auteur door eerst op de knop Auteur te klikken bovenaan links. Via de bovenste balk in het midden kunt u de zoekopdracht verder verfijnen door op de beginletter van de titel van een serie te klikken - u kunt elk karakter kiezen van A tot Z. Merk op dat dit de beginletter is van de naam van een bepaalde auteur in de volgorde voornaam-achternaam - Als u bijgevolg op de letter M drukt krijgt u de auteur ¿Hahao Miyazaki/Studio Ghibli¿ niet in de lijst. Hiervoor moet u op de letter H klikken.
Merk eveneens op dat u een bepaalde auteur misschien niet zult vinden omdat deze bij ons bekend staat onder een andere naam - zie bijvoorbeeld hierboven Studio Ghibli. In dergelijke gevallen is het misschien gemakkelijker een auteur op te zoeken via de zoekfunctie die hieronder wordt beschreven.

Als u op een letter klikt, verschijnt links een lijst van alle auteurs waarvan de naam begint met de opgegeven letter. Door op een bepaalde auteur te klikken, verschijnt in het middendeel van het scherm een lijst van alle series waaraan deze auteur heeft gewerkt. Door op een bepaalde serie te klikken verschijnen alle itemcategorieën waarvoor we voor de ingegeven serie artikelen hebben. Door op één van de categorieën te klikken, krijgt u alle artikelen van die categorie die we voor de opgegeven serie voor u hebben bij Archonia.com.

Als u klikt op Auteur, wordt standaard de eerste letter van de eerste auteur weergegeven, de letter A.

We verontschuldigen ons als sommige artikels niet altijd bij de juiste auteur staan. Moest u in dit verband fouten vinden, laat het ons dan weten, dan brengen we ze zo snel mogelijk over naar de juiste auteur.

Terug naar boven

Zoeken via de optie Zoeken

De zoekoptie van Archonia.com werd drastisch verbeterd. U kunt een zoekelement invoeren in de zoekveld rechts in de middenbalk.
Als u een zoekcriterium invoert en op de ZOEKEN-knop klikt, wordt de zoekopdracht uitgevoerd volgens meerdere criteria. De zoekresultaten worden in het middendeel van het scherm weergegeven en zijn georganiseerd volgens criterium:
  • Artikelen
  • Series
  • Auteur
Alle zoekresultaten zijn geordend volgens deze hoofdcategorieën. Onder elke hoofdcategorie vindt u de details van de zoekresultaten, onder artikelen bijvoorbeeld ziet u hoeveel strips of dvd's of T-shirts, ... werden gevonden. Onder de categorie Series ziet u een lijst van alle series waarin het zoekcriterium werd gevonden. Onder de onderverdeling auteur vindt u een lijst van alle auteurs met een naam die beantwoord aan het zoekcriterium.
Als u deze lijst hebt, kunt u op een van de onderverdelingen, die aan u worden aangeboden, klikken - bijvoorbeeld alle gevonden Strips. U krijgt vervolgens een detailscherm met alle strips die in hun naam beantwoorden aan het zoekcriterium.

Via deze functie kunt u de catalogus van Archonia.com grondiger en gemakkelijker doorzoeken. Op deze manier is het voldoende dat u een deel van een titel, of van een naam weet om te vinden waarnaar u zoekt.

Terug naar boven

Videosystemen en Regio Codes

Houd rekening met onderstaande standaarden:
Voor videosystemen:
  • PAL is de Europese standaard voor video
  • SECAM is de Franse standaard voor video
  • NTSC is de Amerikaanse standaard voor video
  • U vindt een volledige definitie van deze standaarden op http://www.videohelp.com/glossary.

Voor de regios:
DVD's zijn gecodeerd voor bepaalde regio's -afhankelijk van de instellingen van uw dvd-speler kan het zijn dat u sommige DVD's niet kunt weergeven. Recentere modellen zijn meestal regiovrij (of kunnen zo worden ingesteld), hetgeen betekent dat dvd's van elke regiocode kunnen worden weergegeven. U kunt dit controleren in de gebruiksaanwijzing van uw DVD-speler. Hieronder vindt u een lijst van de regio's:
  • regio 1 = VS
  • regio 2 = Europa en Japan
  • regio 3 = Singapore
  • regio 4 = Zuid-Amerika en Australië
  • regio 5 = Afrika en Rusland
  • regio 6 = India

Terug naar boven

Andere items - items niet gevonden

Bij Archonia.com krijgen we regelmatig vragen van klanten die op zoek zijn naar bepaalde artikelen. Als u dergelijke vragen heeft, kunt u ze ons stellen via content manager. Verstrek zoveel mogelijk details over de artikelen en als onze inhoudmanager oordeelt dat het een nuttige uitbreiding is voor onze verzameling, zullen we zeker proberen om u en ons publiek het artikel te bezorgen. We houden u op de hoogte van de status van uw vraag.

Terug naar boven

Verschijnen binnenkort

Bij Archonia.com hebben we een aantal items die we in voorverkoop aanbieden alvorens ze op de markt komen. Dit is dikwijls het geval voor koopwaar, maar ook voor andere artikelen.
Meestal hebben deze artikelen de exclusiviteit gemeen, wat betekent dat we ze lang op voorhand moeten bestellen en dat we niet kunnen garanderen dat we in staat zullen zijn om alle exemplaren die we voorzien ook effectief te leveren.
Daarom is het zeer belangrijk dat u deze items besteld van zodra ze worden aangekondigd, en zeker voor de afsluitdatum van het aangekondigde order verstrijkt. We houden ons immers strikt aan het principe dat de eerste die besteld ook eerst wordt bediend.

Via de knop Verschijnen binnenkort krijgt u een detailscherm waarin alle items, die binnenkort verschijnen, zijn opgenomen. Via de bovenste balk in het midden kunt u uw zoekopdracht verder verfijnen door op de beginletter van een titel te klikken - u kunt gelijk wat kiezen van A tot Z en van 0 - 9 -. Als u op Alles klikt verschijnt de volledige lijst van de artikelen die we binnenkort verwachten.

Als u op de knop Verschijnen binnenkort klikt, krijgt u een volledige lijst.

Terug naar boven

Koopjes

Bij Archonia.com hebben we eveneens items die we u aan een bijzonder aantrekkelijke prijs wensen te verkopen. Deze items worden aangeboden in de koopjeshoek. Door op de knop Koopjes te klikken, krijgt u een detailscherm met alle items die u aan een verminderde prijs kunt aankopen. De meeste van deze items kunnen eveneens worden aangekocht met Archonia Punten. Voor meer informatie over deze Punten, raadpleeg de betreffende paragraaf.

Terug naar boven

De betekenis van de icoontjes bij de artikelbeschrijving

Telkens wanneer je door het artikelaanbod bladert en/of een artikel in detail bekijkt, tref je één of meer van onderstaande icoontjes aan:

De bestelicoontjes

• toevoegen aan winkelmandje Dit is het gebruikelijke icoontje waarmee je het bijhorende artikel aan jouw winkelmandje kunt toevoegen.
  • reeds toegevoegd aan winkelmandje Dit krijg je te zien wanneer je het bijhorende artikel reeds aan jouw winkelmandje hebt toegevoegd.
  • niet beschikbaar Het bijhorende artikel is tijdelijk niet meer beschikbaar.

Een extra icoontje

• toevoegen aan verlanglijst Interesse in het bijhorende artikel? Je kunt het via deze knop in jouw persoonlijke wishlist stoppen. Zonder aankoopverplichting.

Terug naar boven

Welkom!!

Je winkelmandje
artikelen0
Totale prijs:EUR 0.00
Alle prijzen BTW incl

Bekijk winkelmandje

Je voorbestellingen

Je hebt momenteel nog geen voorbestellingen.

Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Blog

Beveiligde verkoop
Betaal je bestellingen bij Archonia.com via PayPal, iDEAL, Giropay, Bankoverschrijving, Bancontact/Mistercash, Visa of Mastercard. Alle transacties zijn 100% veilig dankzij AES 256-bit SSL Security via Thawte en beveiligde afhandeling via onze zeer betrouwbare partner voor alle betalingsverkeer Ogone.
Betrouwbare verzendmethoden
DPD, UPS en De Post

Please wait, loading