Street fighter ≫ Street Fighter II V DVD Box NL

Street Fighter II V DVD Box NL

Street Fighter II V DVD Box NL

Street Fighter II V DVD Box NL

Epuisé
  • Modes de paiement sécurisés: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard et plus
  • Service d'aide multilingue
  • Options d'expédition: DPD, PostNL, DHL ou UPS
  • 100% produits licenciés
  • Digne de confiance: actif depuis 1999
Description

Nadat ze elkaar tijdens hun jeugd uit het oog zijn verloren, komen hoofdpersonen Ken en Ryu elkaar jaren later in de VS weer tegen. Ze besluiten het weerzien meteen te gaan vieren maar in het cafe worden ze bespot door soldaten van de US Air Force die op zoek zijn naar actie. Tijdens de korte vechtpartij worden onze helden knock-out geslagen door vechtersbaas sergeant Guille. De volgende dag besluit Ken te gaan trainen om wraak te nemen op Guille. Naarmate de serie vordert komen oude bekenden als Chun Li, Vega, Cammy, Fei Long, de schurk Mr. Bison, en al die anderen die de joysticks destijds hebben laten trillen voorbij.

Street Fighter II is de eerste tv serie volledig gebaseerd op het bekende videospel dat dit jaar zijn twintigste verjaardag viert. CAPCOM studio, de bedenker van het spel, bestaat dit jaar 25 jaar. Ter ere van deze gelegenheid geeft Dybex je de gelegenheid de hele serie nogmaals te bekijken in deze handige slimpack uitgave. Voor verstokte fans van het spel en de serie: deze uitgebreide box bevat drie originele hoofdstukken die destijds op tv alleen in gecensureerde versie te zien waren.

750 minutes

DVD Specs: 6 discs, Frans 2.0 Dolby Digital, Japans 2.0 Dolby Digital met Nederlandse & Franse Ondertiteling.4:3 Full screen.

Détails du produit
Adult All ages
Department Video / DVD
Publisher Dybex
Series Street fighter
Shop Manga & Anime
Spoken language French , Japanese
Primary language Dutch
Genre Aventure , Action , Arts martiaux
Subtitle language Dutch , French
DVD region 2
Product Code DYB-SFVD0000
Avis de nos clients
Rédiger un avis de client