Saint Seiya ≫ Chevaliers du Zodiaque tome 02

Chevaliers du Zodiaque tome 02

Chevaliers du Zodiaque tome 02

Chevaliers du Zodiaque tome 02

Epuisé
  • Modes de paiement sécurisés: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard et plus
  • Service d'aide multilingue
  • Options d'expédition: DPD, PostNL, DHL ou UPS
  • 100% produits licenciés
  • Digne de confiance: actif depuis 1999
Autres articles dans Chevaliers du zodiaque manga FR
Description

Hyoga obtient son armure du Cygne en Sibérie. Il participe lui aussi au tournoi intergalactique dans lequel il doit affronter le chevalier de l'Hydre. La poussière de diamants le fait triompher. Shiryu, le chevalier du Dragon, arrive des cinq pics en Chine. Il livre contre Seiya, un combat des plus titanesques. Les deux garçons échapperont de peu à la mort. Au même moment, le chevalier Ikki du Phénix fait son apparition.

Détails du produit
Adult All ages
Department livres / Mangas
Publisher Kana
Series Saint Seiya
Shop Manga & Anime
Primary language French
Product Code KAN-CZOT0002
Avis de nos clients
Rédiger un avis de client

"Par la fureur du dragon" par Shiryu (België) le 15 sept. 2006

Les chevaliers du zodiaque zijn gewoon de max. Het is en blijft één van mijn ¿all time favorites¿. Een echt meesterwerk! Zowel de manga als de anime hebben mij altijd al weten te bekoren. Toch heeft bij mij de anime altijd al een streepje voor gehad op de manga.
In vergelijking tot de anime zit er toch wel iets goed fout met het perspectief, maar dit heeft waarschijnlijk enkel en alleen te maken met de tekenstijl van Masami Kurumada.Trouwens wordt dit in de anime volledig rechtgezet. Voor de rest heb ik niet zoveel aan te merken op deze manga. Hij is gewoon super en een echte must voor de echte animeliefhebber, want de manga vertelt het verhaal toch net ietsje anders dan de anime, maar vooral belangrijk is dat hij hier en daar wat vervolledigt en specifieker is. Ook zijn de harnassen wat anders getekend en moeten Seiyar en co hun ¿ armures¿ zelf aandoen en bijgevolg moet de manga dus wat aan flair inboeten.

In deze tweede volumen wordt het intergalactische tornooi voortgezet en komt men onder andere te weten hoe Hyoga zijn ¿armure de cygne¿ bekwam. Maar het hoogtpunt van deze manga is het fenomenale gevecht tussen ¿le chevalier de dragon¿ SHIRYU en ¿le chevalier de pégase¿ SEIYAR. Want als Seiyar zijn zus wil terugvinden dan moet hij Shiryu weten te verslaan, maar hoe versla je iemand die zowel de krachtigste aanval als het sterkste schild van alle saints de bronze heeft? Als Seiyar zich nu maar die oude japanse legende kon herinneren¿