Dragon Ball ≫ Dragonball Z TV box 08 Majin Buu saga (uncut) DVD

Dragonball Z TV box 08 Majin Buu saga (uncut) DVD

Dragonball Z TV box 08 Majin Buu saga (uncut) DVD

Dragonball Z TV box 08 Majin Buu saga (uncut) DVD

Uitverkocht
  • Veilig betalen: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard, etc.
  • Meertalige helpdesk
  • Verzending via DPD, PostNL, DHL of UPS
  • 100% gelicentieerde producten
  • Betrouwbaar: actief sinds 1999
Andere artikels in Dragonball Z TV DVD boxset uncut US
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Beschrijving

The forces of good and evil have converged upon the planet Earth, and the fate of the universe hangs in the balance! The evil wizard Babidi has traveled across the galaxy on a quest for revenge, hoping to fulfill his father's thwarted dreams of universal domination. Meanwhile, the Supreme Kai has come to enlist the aid of the Z-Fighters in an effort to prevent Babidi from completing his plans and awakening a monster of unimaginable terror--Majin Buu!

As Goku and the Z-Fighters descend into Babidi's lair, they are confronted by an army of powerful minions, led by the Demon King Dabura himself! Can our heroes resist the wizard's dark magic and battle their way through this host of villains before time runs out? With each passing second, more energy is gathered for the sleeping Majin Buu. And should this creature of pure evil be awakened, all life--everywhere--will be extinguished! Episodes 220-253.

800 minutes

DVD Specs: 34 Episodes on 6 discs, English 5.1 Surround, Japanese mono with English Subtitles. 16:9 Anamorphic Wide screen.

Artikel details
Adult All ages
Department Video / DVD
Publisher Funimation
Series Dragon Ball
Shop Manga & Anime
Spoken language English , Japanese
Primary language English
Genre Komedie , Avontuur , Actie , Bovennatuurlijk , Gevechtskunst
Subtitle language English
DVD region 1 , 2 , 4
Product region US
Product Code FUN-DBZD6008
Klantenrecenties
Schrijf een klantenrecentie

"zeker aan te raden voor op flat screens" door marino alleman (België) op 13 mrt. 2012

de serie na al die jaaren blijft maar boeien en scooren prachtig verhaal en acktie wie op wacht was voor nog een battle tusn goku en vegeta en wie benieuwd is naar majin bu wel hier is die boordevol acktie en spanning de box zelf dik inorde mooie kleuren en info book enkel wat beeldverlies door 16.9 scherm maar liever dit dan te staan kijken op een vierkant efeckt van 4.3 verhouding altijd pro en contra maar voor op flat screen zeker aan te raden en een prachtige colecktie om in huis te haalen voor jezelf en eventueel de volgende generatie

"dragonball box 8" door dragonball z (Nederland) op 20 jan. 2012

Ik vind dragonball z box 8 echt geweldig hier zie je majin Vegeta in komen, Vegeta is mijn favoriet in de serie.
Hier zie je ook Goku super saiyen 3 voor de eerste keer.
Het is echt de beste box vind ik je ziet ook de meeste actie hierin.
En je ziet ook majin buu hij is echt grappig want hij verandert mensen in koekjes en in keek en nog veel meer je ziet Gotenks ook nog, hij luistert nooit in het begin maar hij begrijpt het later wel.
Zoals ik al zei het is de beste box vind ik ik ben ook blij met de kaft van box 8.

"Dragonball Z Is awesome!" door DBZ4LiFE (Nederland) op 21 mei 2009

Maandag Krijg ik deze Dvd Box Binnen.

Ik keek Dbz Altijd Toen het op Tv was en ik kijk het nog steeds online :D.
Nu probeer ik me verzameling compleet te maken door deze Season's Boxen Tot in mij bezit te krijgen.

Season 8 daar zitten wel veel vechtscenes in.
Dus ik zal u aanraden dat dit de moeite waard is.

Dragonball Z 4 Live!

"Majin Buu keer terug!" door dragonball rules (Nederland) op 30 apr. 2009

de Surpreme Kai komt met een waarschuwing: de slechte tovenaar Babidi is naar Aarde ekeert om de lang verborgen creatie van zijn vader te ontwaken: het monster Majin Buu. de Z-fighters komen aan bij de teovenaars ruimteschip, waar ze tot de ontdekking komen dat de koning der demonen: Dabura, Babidi's leger leidt.

Dabura zorgt gelijk voor slachtoffers, de saiyans Goku, Vegeta en Gohan dalen dan samen met de Surpreme Kai af in het ruimteschip, waar ze Babidi's monsters tegenkomen. Babidi geeft zijn monster het bevel om de indringers te vermoorden en energie te verzamelen zodat de slapen Majin Buu gewekt kan worden, tot zelfs de verbazing van Supreme Kai zijn de saiyans onverslaanbaar voor Babidi's monsters.

Dabura komt echter met een ultiem plan, Babidi Vegeta in zijn macht te nemen. met de saiyanprins als Babidi's pion vallen er al gouw veel slachtoffers en Goku heeft geen keuze, hij moet Vegeta bestrijden. door de verloren energie is Majin Buu zo ontwaakt. het dikke monster laat gelijk zijn kracht zien door makkelijk Gohan, Supreme Kai en Dabura te verslaan, Vegeta offert zijn leven, maar het kwaad leeft door. is er nog hoop voor Aarde als er al snel nog maar 1/5 van de werldbevolking over is? ja, met een succesvolle fusie moet het Goten en Trunks lukken Majin Buu te verslaan........