Bleach ≫ Bleach NL vol 01 DVD PAL

Bleach NL vol 01 DVD PAL

Bleach NL vol 01 DVD PAL

Bleach NL vol 01 DVD PAL

Uitverkocht
  • Veilig betalen: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard, etc.
  • Meertalige helpdesk
  • Verzending via DPD, PostNL, DHL of UPS
  • 100% gelicentieerde producten
  • Betrouwbaar: actief sinds 1999
Andere artikels in Bleach TV DVD NL
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Beschrijving

Ichigo is een tiener die, al sinds hij klein was, de gave heeft spoken te zien. Maar als en Shinigami met de naam Rukia in zijn leven opduikt en vertelt dat ze van de Soul Society komt, gelooft hij haar niet. Alles wordt nog ingewikkelder als zich een Hollow aandient en Rukia zwaargewond raakt. Ze ziet zich gedwongen de spirituele krachten van de jongeman te wekken, en zo begint één van de grootste epiche saga's die u ooit zult zien.
Episode 1-4, 100 minuten

Artikel details
Adult 14+ Parental Advisory
Department Video / DVD
Publisher Kaze NL
Series Bleach
Shop Manga & Anime
Spoken language French , Japanese
Primary language Dutch
Subtitle language Dutch , French
DVD region 2
Product Code KAZ-BLEV0001
Klantenrecenties
Schrijf een klantenrecentie

"De moeite waard ^^" door Rachel (Nederland) op 12 mei 2010

Het heet Bleach omdat iedereen altijd denkt dat hij zijn haar bleekt.

Bleach is zeker de moeite waard, het is na 3 jaar nog steeds mijn lievelingsserie! ^^

"bleeaaaaaaaaach" door Zie Groenen (Nederland) op 11 aug. 2008

hoewel ik me nog steeds afvraag waarom deze serie BLEACH heet , is het toch echt een leuke serie! er komen goede gevechten in voor en het hele verhaal is goed verzonnen , leuke characters etc. kijken!

"bleach" door Risella Kissami (Nederland) op 6 mei 2008

toen ik bleach voor het eerst aanschafte verwachtte ik er niet erg veel van. Veel mensen zeiden dat het erg op Naruto leek. Klopt niks van!

deze anime heeft daadwerkelijk een plot, goede karakters en een goede ontwikkeling.

ik ga zeker de rest ook aanschaffen!

"Bleekmiddel deel 1: goed begin." door Arcadia (Nederland) op 12 dec. 2007

Bleach is een anime die in 2004 begonnen is, en is gebasseerd op een nog lopende Shonen Jump manga, dus je kan een lange serie verwachten. In tegenstelling tot vele andere SJ animes, begint Bleach direct interessant, met wat goeie actie scenes en karakter ontwikkeling. Al moet ik zeggen dat ik toch nog liever Naruto volg, Bleach is zeker geen slecht alternatief.

Ik was zeer benieuwd hoe het Franse Kaze de Nederlandse ondertiteling zou gaan verzorgen, maar ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. De vertaling volgt het Japans goed, en al zijn er hier en daar wat spelfouten, het is allemaal zeer goed te volgen. De ondertitels zijn duidelijk in geel afgebeeld, maar niet dusdanig groot dat het het zicht op de serie verpest, zoals in menig Amerikaanse uitgave.

Al met al, als je benieuwd bent of Bleach een serie voor jou is, dan is dit eerste deel met z'n lage prijs en goeie vertaling een no-brainer.

"Het begin" door pascal lankreijer (Nederland) op 27 nov. 2007

Hier begint de serie BLEACH! In deze eerste afleveringen ga je te weten komen waar bleach over gaat en je volgt het leven van kurosaki ichigo. hij leeft als een normaal mens tot dat op een dag ze familie word aangevallen door een "hollow". En krijgt hij te weten dat hij "speciale krachten" heeft en ontmoet kuchiki rukia, zei leert hem hoe hij die hollow moet gaan doden.