Naruto ≫ Naruto tome 01

Naruto tome 01

Naruto tome 01

Naruto tome 01

Uitverkocht
  • Veilig betalen: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard, etc.
  • Meertalige helpdesk
  • Verzending via DPD, PostNL, DHL of UPS
  • 100% gelicentieerde producten
  • Betrouwbaar: actief sinds 1999
Andere artikels in Naruto manga FR
Beschrijving

Naruto est un garçon un peu spécial. Il est toujours seul et son caractère fougueux ne l'aide pas à se faire apprécier dans son village. Malgré cela, il garde l'ambition de devenir un maître Hokage, la plus haute distinction dans l'ordre des ninjas, et ainsi obtenir la reconnaissance de ses pairs. 192 pages

Artikel details
Adult All ages
Department Books / TPB-Manga
Publisher Kana
Series Naruto
Shop Manga & Anime
Primary language French
Product Code KAN-NART0001
Klantenrecenties
Schrijf een klantenrecentie

"grapige!" door Shugo (Netherlands) op 10 nov. 2007

ik vind Naruto een grappige serie vooral zijn jutsu de grapigste vind ik Oiroke no jutsu

"Intro van de manga (1ste boek)" door NaTe (België) op 12 aug. 2007

Dit is het begin van een van de beste manga's ooit(mijn mening)
12 jaar gelede viel een 9 staartige demon vos(Kyuubi no Youko = Nine-tailed Demon fox)het stadje Hidden Village in the Leaf (Konohagakure no Sato) of Konoha.
De Kyuubi kon met een zwaai van zijn staart tsunamis veroorzaken en bergen ineen laten storten maar toen kwam de 4e Hokage (Yondaime Hokage) en offerde zijn leven op om de Kyuubi te stoppen,hij verzegelde de Kyuubi in de eerstgebore van het dorp en dat was Naruto.
De 4e Hokage wou da de dorpsbewoners Naruto zouden aanzien als een held omdat hij de Kyuubi in zich had en verzegeld hield maar dat is er niet van gekomen.
De dorpsbewoners zagen Naruto als de Kyuubi zelf en hadden nooit respect voor hem,daarom haalt Naruto streken uit om aandacht en een beetje respect te krijgen.
Naruto's droom is om Hokage te worden,de beste shinobi(=ninja) van het dorp,maar om zijn droom waar te kunnen maken zal hij een heel lange weg moeten aflegen, samen met zijn teammaten Sakura en Sasuke en de Kakashi-Sensei zullen ze ongelooflijke dingen meemaken.


Ben je benieuwd hoe het afloopt??
Koop dan de manga en geniet ervan

"Cool" door melissa niemeijer (Nederland) op 11 jan. 2007

Eerst vond ik naruto helemaal niet leuk. Maar een klasgenoot keek het wel, ik keek eens een keertje mee en na 1 aflevering ben ik direct de hele serie gaan kijken en nu vind ik naruto gewoon de beste manga/anime!!! Dus veel plezier met kijken/lezen!!!

"Het verhaal van een jonge ninja" door Gaara (België) op 21 jul. 2006

Naruto heeft voor de meeste mensen geen introductie meer nodig, want het is zeker één van de populairste reeksen van het moment.
Het verhaal draait om het leven van de jonge ninja naruto, de gebeurtenissen in zijn dorp konoha, en hoe hij door de tijd en de gebeurtenissen evolueert van kwajongen tot volwaardig ninja.
De tekenstijl sprak mij heel erg aan, en de animereeks is goed maar kan niet tippen aan de manga. Een goed verhaal met interessante personnages, spannende gebeurtenissen en zoveel meer. Ik denk dat deze manga zeer veel mensen zal aanspreken, daar ik zelf al dikwijls van andere mensen heb gehoord dat ze deze inderdaad even goed vinden als ik.

"tous simplement énorme" door tsubasa33 (France) op 21 jun. 2006

LE manga du moment, l'histoire de Naruto, petit ninja du village de Konoha. il evoluera au fil du tempps avec ces amis. c'est un manga que j'ai beaucoup apprécié dès sa sorti, que je ne manque plus maintenant. a ne pas rater

"Thumbs up!" door dwarrior (Belgium) op 13 mei 2006

Dit is (net zoals velen, denk ik) één van m'n eerste manga's geweest en wat mij betreft behoord Naruto tot de betere 'starter-manga's'. Als je nog nooit, of praktisch niet met manga in contact gekomen bent is Naruto een zeer goeie start. Mooie tekenstijl, een niet al te moeilijk verhaal, veel humor en veel actie.
Dat plus het feit dat het één van de goedkopere manga's is, maakt het een zeer goeie serie voor eigenlijk iedereen (en specifiek voor beginners :p).

"Naruto" door Silverfang (België) op 29 mrt. 2006

Naruto is de eerste mangareeks die ik ooit heb gekocht, en nog steeds de beste. Het heeft alles in zich, wat een manga groot maakt: een beetje drama, vriendschap, een held waarin in iedereen zich kan herkennen, en vooral ... veel supercoole kickass ninja's
Deze eerste episode zet al direct de toon voor de sympathie die jullie zullen voelen voor naruto. Hij is de verstoteling uit de maatschappij, de schijnbare nietsnut, die ondanks zijn nogal belachelijke houding erbij wilt horen. Hij zet zich volledig in voor zijn vrienden en bereikt eender welk doel door pure wilskracht.

"naruto" door anione (Nederland) op 19 mrt. 2005

naruto is an cool anime it has humor and action i command thi manga to al manga fans