20th century boys ≫ 20th Century Boys Film 01 DVD NL

20th Century Boys Film 01 DVD NL

20th Century Boys Film 01 DVD NL

20th Century Boys Film 01 DVD NL

€1.98
In stock now!
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Description

1969: Kenji en zijn vrienden dagdromen tijdens de zomervakantie samen over de Wereldtentoonstelling in Osaka. En ze verzinnen een verhaal over het einde van de wereld dat ze opschrijven in hun zogenaamde "profetiënboek". Kenji droomt er van om de mensheid te redden èn wil rockster worden.

1997: Kenji helpt zijn moeder in de winkel en is tegelijk babysitter van zijn nichtje Kanna. Zijn jeugdherinneringen komen weer bovendrijven wanneer de politie hem ondervraagt over een mysterieuze organisatie. Deze organisatie gebruikt namelijk precies hetzelfde symbool dat hij en zijn vrienden vroeger als kind in het profetiënboek hadden getekend. Alles wijst op een verdachte sekte waarvan de leider zich VRIEND laat noemen.

31 december 2000: Het aftellen begint, het einde van de wereld staat voor de deur... Wie kan de mensheid nu redden?

DVD details: Japan 2008, 142 minuten, Japans en Frans 2.0, Nederlands en Frans ondertiteld.

Product details
Adult All ages
Department Video / DVD
Publisher Kaze NL
Series 20th century boys
Shop Manga & Anime
Spoken language French , Japanese
Primary language Dutch
Subtitle language Dutch , French
DVD region 2
Product Code KAZ-20TD0001
Related products
Customer reviews
Write a customer review

"Een goed begin" by Jasper Bodenstaff (Nederland) on Aug 27, 2011

ik heb deze film spontaan eens gekocht en viel zeker niet tegen. Het grote nadeel is natuurlijk dat het een eerste deel is van een langere serie....even afwachten hoe het verder gaat dus. een sterk staaltje j cinema van een beroemde serie

"Prachtige film!" by Floris de Graaf (Nederland) on Jul 14, 2011

Deze film is een prachtig stukje J-cinema. Het is de verfilming van de bekende manga 20th Century Boys door de beroemde auteur Naoki Urasawa die ook bekend is van de manga Monster. De film is mooi gefilmd en de acteurs zijn van goede kwaliteit. Ook de Special Effects zijn erg mooi gemaakt.

De manier hoe kazé deze dvd uitvoert is ook goed. Er zitten weinig spellingsfouten in de ondertitels. De ondertitels zijn geel gekleurt, wat we gewend zijn van Kazé.

Kortom... Een lust voor het oog en een aanrader voor alle mangaliefhebbers die ook van Seinen manga houden!

"Spannende film naar de manga van Naoki Urasawa" by Myrthe Raasveld (Nederland) on Jan 5, 2011

Ik heb niet al te veel met Japanse films die door menselijke acteurs zijn gespeeld (de karakters lijken vaak niet, het plot wijkt af etc.), maar als een groot fan van Naoki Urasawa moest ik deze hebben. Deze DVD kwam een paar dagen geleden aan, en ik heb hem meteen dezelfde dag gekeken. Het verhaal van de film liep gelukkig goed volgens het plot, en de karakters leken ook op de manga-figuren, hoogstwaarschijnlijk door Urasawa's realistische stijl. Alhoewel ik in het begin een beetje gewend moest raken aan het acteerwerk, was de film toch wel erg spannend en leuk om te kijken. Een aanrader voor iedereen die van thrillers houdt.