Neon Genesis evangelion ≫ Evangelion 1.01 You Are Not Alone DVD NL

Evangelion 1.01 You Are Not Alone DVD NL

Evangelion 1.01 You Are Not Alone DVD NL

Evangelion 1.01 You Are Not Alone DVD NL

Sold out
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Description

Vijftien jaar na de "Tweede Impact", een ramp van ongeëvenaarde omvang diede halve mensheid heeft vernietigd, nemen de overlevenden stapje voor stapjehun dagelijkse leven weer op. Een 14-jarige tiener, Shinji Ikari, wordt door zijnvader, die hij al enkele jaren niet meer heeft gezien, naar Tokio 3 geroepen. Een reusachtig schepsel, een "Engel", duikt op in de stad. Het leger zet onmiddellijk de aanval in maar tevergeefs. in het hoofdkwartier van de NERV, een geheime organisatie, komt Shinji achter het bestaan van een gigantisch humanoïde wapen. Zijn vader geeft hem de opdracht onmiddellijk het bevel er over te nemen en de strijd tegen de Engel aan te gaan. En zo komt Shinji aan boord van de Eva-01 terecht. Het lot van de hele wereld rust op zijn schouders, maar hoe zal Shinji deze eerste strijd aanpakken?

Eva is terug! Dit eerste deel, een echte parel, van een nieuwe trilogie met eenambitieus scenario is waanzinnig succelvol in Japan en werd al veelvuldigbekroond. De saga Evangelion, die door de meester Hideaki Anno werd herzienen verbeterd, werpt zich meer dan ooit op als de meest mythische animatie-serie uit de science-fiction, een genre waarboven hij al sinds zijn ontstaan uitstijgt.

Genomineerd voor de Japanse Oscar voor Beste Animatie. Vertoond op verscheidene Nederlandse en Belgische festivals als ook in plaatselijke filmtheaters.

DVD details: Japan 2007, 95 minuten, Japans en Frans 2.0 & 6.1, Nederlands en Frans ondertiteld.

Product details
Adult All ages
Department Video / DVD
Publisher Dybex
Series Neon Genesis evangelion
Shop Manga & Anime
Spoken language French , Japanese
Primary language Dutch
Subtitle language Dutch , French
DVD region 2
Product Code DYB-E10D0001
Customer reviews
Write a customer review

"It's back!" by Jasper Bodenstaff (Netherlands) on Dec 6, 2009

Evangelion is al zeer bekend als serie, maar nu geukkig opnieuw verfilmd! De beelden zijn werkelijk geweldig, en het verhaal is met name in vele details aangepast. Aangezien dit een trilogie zal worden is het de vraag of het verhaal ten opzichte van de serie veel zal afwijken. Met name het einde van de eerste serie was nogal onduidelijk .....de hoop is dat deze filmreeks duidelijkheid zal brengen!

Een echte must voor iedere Evangelionfan, maar een zekere aanrader voor iedere animé fan! Een geweldige ervaring!