Kampfer ≫ Kampfer Complete Collection DVD Box Set

Kampfer Complete Collection DVD Box Set

Kampfer Complete Collection DVD Box Set

Kampfer Complete Collection DVD Box Set

Sold out
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Description

Waking up transformed into a beautiful girl might be the stuff of some guys' fantasies, but when the suddenly effeminatized Natsuru is informed by a stuffed tiger that he's now a KAmpfer, a mystical fighter who has to fight other KAmpfers in female form, his life becomes a living nightmare! Putting aside the obvious "plumbing" issues, Natusru's best childhood friend turns out to swing the other way and SHE has a crush on his new female body. Not complex enough? Natsuru's school has separate sections for boys and girls, so he and she are now double enrolled. The rumor-mill has it that he's dating herself. And there are other KAmpfers attending the school who want to take her out, and he's not sure which ones mean "on a date" and which ones mean "permanently." Oh, and did we mention that some KAmpfers use SWORDS and GUNS?! Hormones, fists and other body parts will fly as the daring, new gender-blender defender must become a contender or die in KAMPFER! - The Complete Series!

Disc 1 (150 min) eps. 1-6;
Disc 2 (175 min) eps. 7-12
Dolby Digital Japanese 2.0 Stereo with English SubtitlesAnamorphic
Clean Opening Animation; Clean Closing Animation

300 minutes

DVD Specs: 12 Episodes on 2 discs, Japanese 2.0 Dolby Digital with English Subtitles. 16:9 Anamorphic Wide screen.

Product details
Adult 14+ Parental Advisory
Department Video / DVD
Publisher Section 23
Series Kampfer
Shop Manga & Anime
Spoken language Japanese
Primary language English
Keyword 2023 End of Year Sale - US Region 1 Anime DVD
Genre Comedy , Harem , Action , Magical girl , Ecchi , Gender-bender , Magic , Girls with guns
Subtitle language English
DVD region 1
Product region US
Product Code S23-KAMD0001
Related products
Customer reviews
Write a customer review

"Gestoorde humor" by MarisChan (Nederland) on Jul 19, 2015

Deze anime is echt een geval apart. Naast de vele actie, zit er ook de vele humor in. De humor komt vooral van Natsuru die van de op de andere dag in een meisje verandert, met grote borsten en een verlegen/onzekere persoonlijkheid. Hij en een aantal andere meiden van zijn school zijn kämpfers. Ze moeten in teams tegen mekaar vechten. De blauwe en de rode. Natsuru heeft in bijna de hele anime geen controle over zijn veranderingen. En verandert 9 van de 10x in een meid, terwijl hij dat totaal niet wilt...
Omdat hij veel als meid gezien wordt, besluit Shizuku (klassenoudste), die ook een kämpfer is dat Natsuru als meisje door het leven moet gaan, wat voor veel humor zorgt. Zo is er bv een scene waar hij een bh moet gaan kopen... Akane (zijn kämpfer partner) probeert hem/haar te helpen een passende bh te vinden, wat niet echt wilt lukken, omdat zij een veel kleinere cupmaat heeft. Shizuku daarin tegen heeft ongeveer dezelfde maat, en laat dat dan ook duidelijk merken door zichzelf bij hem/haar in het pashokje uit te kleden. Akane is jaloers en besluit zich ook uit te kleden, wat voor een genânt moment zorgt bij Natsuru. Alsof het nog niet erg genoeg is dat die 2 meiden verlieft zijn op zijn mannelijke kant, en Shizuku ook tevreden is met de vrouwelijke kant, is Kaede, het meisje waar hij al jaren velieft op is, een lesbie, en verliefd geworden op zijn vrouwelijk kant, en 'haat' zijn mannelijke kant, en weet niet dat het een en dezelfe persoon is, en loopt regelmatig met haar te flirten.
In de anime zit veel humor, door het feit dat een jongen ongewilt in een meisje verandert, en iedereen gek op haar is, zowel jongens als meisjes. En dan heb je de lovetriangle, wat uiteindelijk een harem wordt... De actie mag ook niet ontbreken, want er wordt regelmatig gevochten, of tegen mekaar uit jaloezie, of tegen de witte kämpfers, omdat ze zich niet aan de zogeheten 'regels' houden.... De animatie is mooi, en vindt het vooral gaaf om te zien hoe de mannelijke Natsuru in een meisje verandert. Zeker een aanrader als je van anime's houd waar veel aparte humor in zit, met actie. Je moet wel tegen wat ecchi/fanservice kunnen, want de meiden, en dan met name Natsuru zijn regelmatig (half) naakt te zien... (Met name de borsten)