OpenMinded ≫ Doujinshi - OpenMinded - Zomer Special 2010

Doujinshi - OpenMinded - Zomer Special 2010

Doujinshi - OpenMinded - Zomer Special 2010

Doujinshi - OpenMinded - Zomer Special 2010

Sold out
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Description

Wat is het weer heet geweest de afgelopen paar dagen, en het wordt er niet beter op, want de nieuwe OpenMinded Zomerspecial komt eraan! Met ditmaal extra veel strips en falende stedentrips terwijl onze sterrencast met man en macht probeert terug te komen in Nederland, op de voet gevolgd door onze lieftallige interviewster Rose Winterstall uit Liquorice! Ons thema van dit jaar is reizen! En er wordt me wat afgereisd deze bundel. Suriname, Mexico, Italië; het komt allemaal voorbij.

Steef en co maken Japan en Korea onveilig, Team Alex, Hannah en Joe proberen uit Frankrijk weg te komen zonder al te veel brokken te maken en dat zelfde geldt voor nog meer bekende gezichten uit Samaritan City zoals Splendour en Charade en mr. Boss en Blonde! Sem en Cinder zijn natuurlijk ook weer van de partij en die enge paarse clown en dat vreemde groene buitenaardse wezen kunnen ook niet ontbreken.

Maar naast de oude vertrouwde cast zijn er ook weer een hoop nieuwe speelse individuen te vinden. Onze Rodi heeft zich uitstekend vermaakt in Japan met Balkenende en Koizumi. AFH verrast ons met een spookachtig zomerhuis en Lid'l vertelt een ondeugend en verkoelend fictieverhaal. Oud lid Santje verblijdt ons met gewiekste kampeertips en een zoet exotische strip van Brenna-Ivy brengt je in extase. Voeg daarbij nog een deklading aan melige puzzels en leuke doe opdrachten en je bent (als je ook een pennetje mee hebt) helemaal uitgerust voor een (ont)spannende vakantie met de Zomerspecial!

176 pagina's.

Product details
Adult All ages
Department Books / Doujinshi
Publisher Openminded
Series OpenMinded
Shop Manga & Anime
Primary language Dutch
Product Code OMI-ZS2D0003
Customer reviews
Write a customer review