Claymore ≫ Claymore vol 02 GN

Claymore vol 02 GN

Claymore vol 02 GN

Claymore vol 02 GN

€9.99
In stock now!
  • Safe payment options: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard and more
  • Multilingual helpdesk
  • Shipping options: DPD, PostNL, DHL or UPS
  • 100% licensed products
  • Trustworthy: active since 1999
Other items in Claymore manga US
Description

Claire and the orphan Raki travel to the town of Rabona, where a Yoma has been stalking the priests inside the cathedral. The creature could be one of the guards, or even a priest, but this time Claire won't be able to sense its aura. Does she stand a chance against the stealthy Yoma?

Product details
Adult All ages
Department Books / TPB-Manga
Publisher Viz Comics
Series Claymore
Shop Manga & Anime
Primary language English
Genre Fantasy , Drama , Adventure , Horror , Action , Supernatural
DC Previews 2013 APR
Product Code DCSTK618828
Customer reviews
Write a customer review

"spannende manga" by Dragonclaw (Netherlands) on Nov 7, 2014

Dit deel van Claymore is zeer spannend vooral aan het einde komt een heel spannend stuk wat nog doorgaat in het volume 3. Ook is de tekensteil zeer goed vooruit gegaan, in vergelijking met deel 1. Vele details zijn veel beter getekent en ook schaduws enzovoort van de omgevingen vallen meteen op nadat je deel 1 hebt gelezen. Claymore is zeker een aanrader als je deel 1 nog niet hebt gelezen!

"Spannend!" by PlanaRisu (Nederland) on Jul 2, 2013

Dit deel is een stuk spannender dan het eerste deel. Ik zelf vind de art ook een stuk mooier. Het verhaal speelt zich af in een cathedraal, die ik echt prachtig vind getekend. Er missen nergens details. Het verhaal is erg spannend. Ik raad deze aan aan iedereen!

"Het beste verhaal ooit begint!" by no_fear_44 (Belgium) on Jan 15, 2011

Terwijl Claymore manga nr.1 inleidend was. Begint het verhaal van Claymore nu pas echt. Het is onmiddellijk te zien dat de tekenaar van de manga gegroeid is in zijn teken kunsten tegen over de vorige manga. Ik raad aan om bij aankoop van deze manga ook ineens de volgende manga Claymore nr.3 te kopen omdat deze editie eindigt met een enorme cliffhanger en je niet zal willen wachten!

"gewoon super vet." by kevin gevers (Nederland) on Feb 4, 2008

in dit deel gaat het over clare die in een heilige stad een yoma moet verslaan, maar dit is moeilijker dan verwacht. ze moet namelijk pillen slikken om niet als claymore herkent te worden, want in de heilig stad zijn misterieuze wezens, voorwerpen, enz. verboden. als ze er achter komt dat het monster in de kathedraal moet zijn verdenkt ze de priesters en moniken, maar dat blikt niet zo te zijn. (nu sla ik een stukje van het verhaal over, omdat het anders niet spannend meer is om te lezen) als de yoma ingevecht is met clare, wordt clare ernstig verwond omdat ze raki probeert te beschermen... hoe dit veder gaat lees je in dit deel, het eindigt wel met een clifhanger, dus het is aan te raden om meteen ook deel 3 te kopen. het is een standaar shonen jump (advanced) uitgave, dus het is prima gedaan. ik ben zelf er te spreken over deze serie omdat het toch iets heel nieuws doet met monsters. zeker kopen dus.