Nana ≫ Nana tome 02

Nana tome 02

Nana tome 02

Nana tome 02

Ausverkauft
  • Sichere Zahlungsmöglichkeiten: iDEAL, Bancontact, Maestro, Visa/Mastercard und mehr
  • Mehrsprachiger Helpdesk
  • Versandoptionen: DPD, PostNL, DHL oder UPS
  • 100% lizertifizierte Produkte
  • Vertrauenswürdig: aktiv seit 1999
Andere Artikel in Nana manga FR
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Beschreibung

Dans un train à destination de Tokyo, nos deux Nana se rencontrent par hasard. Un peu plus tard, leurs chemins se croisent à nouveau, puis elles deviennent colocataires! Voici l'histoire débordant de rêves et d'espoirs de deux jeunes filles, au prénom identique, qui "montent" à Tokyo.

Produktdetails
Adult All ages
Department Books / TPB-Manga/Bücher
Publisher Akata - Delcourt
Series Nana
Shop Manga & Anime
Primary language French
Product Code DEL-NANT0002
Kundenbewertungen
Eine Kundenrezension schreiben

"Twee Nana's, één stad" durch Marjolein Wiersma (Nederland) auf 29.10.2007

Twee Nana's, de één een bijgelovige dramaqueen en de ander een duistere rockzangeres, die niets met elkaar te maken lijken te hebben. Toch hebben ze één ding gemeen: ze gaan beide in Tokyo wonen. In de trein ontmoeten ze elkaar en raken ze bevriend, maar na het uitstappen zijn ze elkaar uit het oog verloren. (Dramaqueen Nana lijkt dit een stuk erger te vinden dan de duistere Nana.)
Ze ontmoeten elkaar weer, beide in een appartement dat ze beiden willen kopen. Een logische oplossing wordt gevonden: ze delen het appartement. Toch is het vreemd, want hoe zouden twee zó verschillende dames elkaar toch kunnen uitstaan? Sterker nog, ze worden zelfs vriendinnen! Maar terwijl Drama-Nana àlles over zichzelf vertelt zonder er zelfs bij na te denken, heeft haar naamgenote een stuk of wat geheimen die ze niet zo prijs zal geven.

Leuke tekenstijl, vooral door de gekke Drama-Nana die overal tussendoor komt met haar bijgeloof (Nana = 7 en dat cijfer lijkt in haar leven bijna altijd ongeluk aan te kondigen, tòt ze op kamer 707 met haar mede-Nana komt te zitten) en hypere gedrag.
Leuker dan de eerste volume, vooral omdat de levens van de twee Nana's elkaar nu gekruisd zijn en zich in elkaar verweven hebben.